Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League s-ar putea încheiape o insul din Canalul Mânecii

Premier League

Ministrul şef din Guernsey, Gavin St Pier, a propus încheierea sezonului din prima ligă engleză de fotbal, Premier League, pe această insulă situată în Canalul Mânecii, ţinând cont de pericolul redus de coronavirus în rândul acestei populaţii, informează agenţia EFE potrivit Agerpres.

Această mică insulă, situată între coastele Angliei şi Franţei, nu a raportat noi cazuri de coronavirus în ultimele 18 zile şi are până acum doar patru cazuri de infectare.

"Ar putea fi o posibilitate. Guernsey a eradicat coronavirusul. Toţi fotbaliştii vin aici, stau în carantină 14 zile, după care termină campionatul aici", a spus St Pier pe reţelele de socializare.

"Dacă cineva este interesat, sunt sigur că putem avea un important dialog despre acest lucru şi cum să executăm planul în cea mai sigură formă. Este un pic complicat şi puţin fantezist, dar nu se ştie niciodată", a adăugat St Pier.

Această insulă este cunoscută pentru faptul că Victor Hugo a scris celebrul roman "Les Miserables", fiind sub ocupaţie nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Guvernul britanic, prin vocea ministrului Culturii şi Sportului, Oliver Dowden, speră că meciurile din prima divizie a campionatului de fotbal al Angliei, Premier League, vor putea fi reluate la mijlocul lui iunie, dar a subliniat că prioritatea este "securitatea publică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.