Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League şi-a primit în totalitate drepturile TV pentru acest sezon

Premier League

Posturile Sky Sports şi BT Sport, difuzorii Premier League în Regatul Unit, precum şi difuzorii internaţionali Canal+ şi RMC Sport, şi-au reglat în totalitate drepturile de difuzare pentru acest sezon, informează cotidianul Times, citat de L'Equipe, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, Sky şi BT au achitat în totalitate drepturile TV (1,7 miliarde euro pe sezon), în timp ce 12 etape nu s-au disputat ca urmare a întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus. Totodată, Premier League a primit şi ansamblul drepturilor de la difuzorii internaţionali (1,59 miliarde euro pe sezon), între care Canal+ şi RMC Sport în Franţa (100 milioane euro).

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Deşi televiziunile au venit în sprijinul prestigiosului campionat englez, pentru a limita criza care afectează cluburile din cauza pandemiei de coronavirus, ele doresc totuşi anumite avantaje.

Principala doleanţă ar fi să aibă posibilitatea de a transmite din sezonul viitor peste 200 de meciuri (cele programate la ora 15,00 sâmbăta nu sunt propuse în direct) şi să beneficieze de acces privilegiat în cadrul cluburilor, cum ar fi cel de la vestiare pe durata meciurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.