Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul făcut de premierul României care o să-l enerveze pe Vladimir Putin: 'Guvernul este pregătit să sprijine parcursul european al Ucrainei și Moldovei'

Inquam Photos / Octav Ganea
nicolae ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, după ce Comisia Europeană a decis vineri să recomande aderarea la UE a Ucrainei şi Republicii Moldova, că Guvernul României este pregătit să sprijine parcursul european al celor două state şi „aspiraţiile cetăţenilor acestor ţări la societăţi mai prospere şi democratice”, relatează News.ro.

„Astăzi, Comisia Europeană a transmis un mesaj pozitiv cu privire la statutul de candidat la UE şi perspectiva de membru pentru Republica Moldova, Ucraina şi Georgia. Guvernul României este pregătit să sprijine parcursul european al partenerilor noştri apropiaţi din est şi aspiraţiile cetăţenilor lor pentru societăţi mai prospere şi mai democratice”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Twitter.

Comisia Europeană recomandă ca Ucraina, Republica Moldova şi Georgia să fie desemnate state candidate la aderarea la Uniunea Europeană (UE), a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedinta CE Ursula von der Leyen, relatează AFP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.