Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră de suflet la STB: copiii defavorizați l-au întâlnit pe Moș Crăciun

Facebook
STB Moș Crăciun

Societatea de Transport București a continuat tradiția anuală a unui proiect de sărbători, însă într-o manieră specială, dedicată acelora pentru care cadourile sau distracția sunt lucruri rare. Astfel, după cum ne-a spus Daniel Istrate, directorul general al STB, "Tramvaiul poveștilor, un vagon clasic și plin de farmec, a fost dedicat astăzi acelor copii care se bucură cu adevărat de o jucărie, o carte, un colind sau o întâlnire cu Moșul".

Micuții beneficiari ai proiectului au fost entuziasmați de idee, după cum reiese din fotografiile postate pe pagina STB:

"Tramvaiul Poveștilor de Iarnă - O călătorie magică pentru copiii proveniți din medii defavorizate!

Anul acesta, Societatea de Transport București aduce magia sărbătorilor, în inimile copiilor proveniți din medii defavorizate, în cadrul evenimentului "Tramvaiul Poveștilor de Iarnă". Decorat cu ghirlande și beculețe multicolore, tramvaiul a devenit scena unei povești extraordinare de Crăciun. În acest cadru feeric, Moș Crăciun și cei doi spiriduși, i-au întâmpinat pe cei mici cu scenete amuzante, colinde și, bineînțeles, cu daruri.

"Tramvaiul Poveștilor de Iarnă este un eveniment foarte important pentru noi, prin care ne dorim să transmitem un mesaj de speranță și iubire comunității noastre, în prag de Sărbători. Crăciunul trebuie să fie plin de bucurie pentru toți copiii și suntem convinși că fiecare gest de generozitate, poate aduce o schimbare în viețile lor.", a declarat Daniel Istrate, Directorul General al STB S.A.

Tramvaiul Poveștilor de Iarnă a circulat, astăzi, pe traseul Depoul Dudești – Piața Sfântul Gheorghe, având ca pasageri copii proveniți din medii defavorizate, din București."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.