Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiera filmului de spionaj 'The 355', cu o distribuţie eminamente feminină, amânată până în 2022

Cargo
penelope cruz

Studiourile Universal Pictures au amânat lansarea "The 355", un film de spionaj internaţional în care joacă actriţele Penelope Cruz, Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyong'o şi Fan Bingbing, până pe 14 ianuarie 2022, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Pandemia de coronavirus a dus la amânarea lansării acestui film cu mai bine de un an, după ce 2020 a fost copleşit de numărul mare de filme a căror premieră nu a putut avea loc în cinematografe şi care aşteaptă un moment mai prielnic pentru anul 2021.

Simon Kinberg (''X-Men: Dark Phoenix'') este regizorul acestui film ce urmăreşte un grup internaţional de agente din diferite ţări încercând să oprească o bandă de mercenari care au pus mâna pe o armă ultrasecretă ce ar putea pune în pericol întreaga omenire.

Potrivit sinopsis-ului acestei producţii, agenta CIA Mace Brown, interpretată de Jessica Chastain, trebuie să-şi unească forţele cu patru agente din Marea Britanie, Germania, Columbia şi China.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Diane Kruger o interpretează pe agenta germană, Marie; Lupita Nyong'o pe Khadijah, o veche aliată a MI6 şi specialistă în informatică; în timp ce Penelope Cruz o interpretează pe psihologa columbiană Graciela, iar Fan Bingbing, pe misterioasa Lin Mi Sheng, care urmăreşte toate mişcările inamicului.

Publicarea în vară a afişului acestui film a suscitat o amplă expectativă faţă de acest proiect cu o participare internaţională.

Titlul filmului, "The 355", este o referire clară la Agentul 355 - numele de cod al unei femei spion în timpul Revoluţiei Americane, care făcea parte din Inelul Culper. Agentul 355 a fost unul dintre primii spioni ai Statelor Unite, dar identitatea ei reală a rămas necunoscută.

Deocamdată nu a fost făcut public bugetul exact al acestui film, despre a cărui realizare s-a vorbit prima dată la Festivalul de la Cannes din 2018.

Studiourile Universal Pictures nu au oferit niciun motiv pentru amânarea premierei, deşi toate indiciile conduc spre actuala pandemie de coronavirus, din cauza căreia partea finală a filmărilor s-au efectuat sub măsuri sanitare stricte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.