Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ în București: O primărie de sector se mută în...mall

primarie

Premieră în Capitală. O primărie de sector se va muta într-un...mall. Cum s-a ajuns la o asemenea situaţie şi de ce s-a luat o asemenea decizie? Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a decis să mute sediul acestei instituții în centrul comercial Grand Arena din Berceni, până la finalizarea lucrărilor de consolidare a sediului din bulevardul George Coșbuc, potrivit libertatea.ro.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

„Încă din anul 2015, am primit o finanțare și am semnat un contract de modernizare și extindere – discutăm de încă un nivel pe care îl adăugăm acestei clădiri. Este un lucru senzațional pentru că oamenii care lucrează acolo, lucrează în niște condiții absolut incredibile. Ca atare, atât pentru angajații noștri cât și pentru calitatea serviciilor pe care le oferim cetățenilor, a fost iderntificată această necesitate”, declara recent primarul Daniel Băluță.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Daniel Băluță mai spunea, pentru hotnews.ro, că valoarea contractului de modernizare a sediului administrației locale este de șapte milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.