Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ în justiția din România - Închisoare CU EXECUTARE pentru un buzoian suspect de COVID-19, care a fugit din spital

judecator justitie

Un bărbat de 36 de ani, din Grebănu, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare după ce, în luna aprilie, a fugit dintr-un container aflat în curtea spitalului Gârlași. Bărbatul era suspect de coronavirus și n-a mai avut răbdare să sosească rezultatele testului, anunță reporterbuzoian.ro.

Pedeapsa cu închisoarea este prima de acest fel din țară, asta după ce mai mulți inculpați ce au comis aceeași faptă au fost condamnați, dar pedeapsa le-a fost suspendată.

În cazul lui Matei Strugurel, sentința este clară: un an de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Vin Sărbătorile și cred că ar trebui să fim foarte atenți. Întâlnirile să fie la nivel restrâns’

De menționat că bărbatul nu avea antecedente penale. Fapta sa a fost însă considerată una gravă, mai ales că bărbatul nu s-a gândit deloc la semenii pe care i-ar fi putut infecta:

Pe 19 aprilie a fost internat cu tuse puternică, iar pe 20 a fugit din container și s-a dus direct la gară, pentru a se urca în trenul ce urma să-l ducă acasă. Aici a fost găsit de polițiștii de la TF, care l-au dus înapoi la spital.

Ulterior, rezultatul testului avea să releve că bărbatul nu era infectat cu virusul SARS-COv-2. Sentința Judecătoriei Buzău nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.