Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră în justiţia din România: Un condamnat a primit un spor de pedeapsă de 24 de ani

judecator (1)

Premieră în justiţia din ţara noastră. Un condamnat a primit o pedeapsă incredibilă. Spor de pedeapsă de 24 de ani.

Un barbat condamnat in Arad la 8 luni de inchisoare, a mai primit un spor de pedeapsa, cel mai mare acordat pana acum in Romania: 24 de ani. Acesta a savarsit nu mai putin de 126 de fapte penale, iar condamnarile au fost contopite. Barbatul a inselat zeci de persoane, carora le-a promis ca vor fi angajate la firme din strainatate, dar le-a cerut mai intai taxe substantiale "pentru analizarea dosarelor" si evident nu a mai gasit nimanui nicio slujba.

Citeşte şi: Fiscul scoate la iveală o datorie imensă a unui hypermarket: Cum se apără șefii companiei

Barbatul a postat pe internet anunturi de angajare, prin care le promitea oamenilor locuri de munca in Germania. Cerea de la cei care isi doreau sa munceasca in strainatate cate 300 de lei pentru procesarea dosarului. Oamenii insa nu mai erau angajati niciodata. Initial, individul a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, insa atat el cat si pagubitii au facut contestatie.

Citeşte şi: ADEVĂRUL Cine e, de fapt, IUBITUL ”din pușcărie” al Laurei Codruţa Kovesi

Diana Daraban, tribunalul Arad: "Au fost contopite cele 138 de pedepse aplicate inculparului fiind aplicata pedeapsa cea mai grea de 8 luni inchisoare la care a fost adaugat un spor de 9 ani si 4 luni de inchisoare, inculpatul urmand se execute pedeapsa rezultata de 10 ani de inchisoare .Prin aceeasi sentinta s-a decis revocarea suspendari conditionate a executari pedepsei de 2 ani aplicate inculpatului intr-un alt dosar, inculpatul urmand a executa pedeapsa rezultata de 12 ani de inchisoare in regim de detentie."

Citeşte şi: DRAMĂ pentru un prezentator TV din România: I-a murit tatăl pe un scaun

Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Timisoara, unde s-a decis ca prima sentinta nu comasa toate pedepsele pentru zeci de infractiuni, asa cum cere Noul Cod Penal. Cristian Pup, judecator Curtea de Apel: "In rejudecare a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsa finala rezultanta de 26 de ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Practic in dosarul care va intereseaza s-a constatat in mod definitiv ca inculpatul a savarsit 46 de infractiuni de inselaciune, apoi alte 46 in regimul informatic si alte 34 de infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura private, existant tot atatea victime.", conform ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.