Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră ŞOCANTĂ în Paris: Un muzeu a permis accesul nudiştilor

Fine Art America

Un muzeu din Paris a devenit primul din capitala Franţei care a permis accesul unor vizitatori nudişti, scrie The Independent.

Muzeul de artă contemporană Palais de Tokyo a organizat un eveniment, sâmbătă seară, în care le-a permis nudiştilor să viziteze instituţia, participând la un tur al expoziţiei „Discorde, Fille de la Nuit”, anunţă News.ro.

Aproximativ 160 de vizitatori au participat la acest tur, pentru care biletele au fost epuizate în mai puţin de două zile de la momentul în care acestea au fost puse în vânzare.

Muzeul a devenit prima galerie pariziană care şi-a deschis porţile pentru nudişti, mergând pe urmele parcului Bois de Vincennes, în care a fost deschisă anul trecut o zonă dedicată acestora.

Julien Claude-Penegry, directorul de comunicaţii a Asociaţiei Nudiştilor din Paris, a declarat: „Cultura este parte din viaţa noastră de zi cu zi, iar aceasta a fost o oportunitate specială. Astăzi, mentalitatea se schimbă. Nudiştii depăşesc barierele şi tabuurile”.

Numărul de nudişti care trăiesc pe teritoriul Franţei este estimat la 2,6 milioane, dintre care 88.000 fac parte din asociaţia pariziană.

În 2013, o galerie din Viena a invitat vizitatorii să îşi lase hainele deoparte pentru a vizita o expoziţie dedicată unor picturi în care erau înfăţişaţi bărbaţi nud, în timp ce un muzeu din Australia şi-a deschis porţile, de asemenea, vizitatorilor nudişti.



ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.