Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră la Roland Garros: Nici o favorită din top 10 în semifinale. Patru debutante luptă pentru un loc în finală

Roland Garros

Pentru prima dată în istoria turneului feminin de la Roland Garros, în faza semifinalelor nu este prezentă niciuna din primele 10 favorite. În plus, toate cele patru semifinaliste sunt debutante în această fază a competiției, la un Grand Slam. Semifinalele au loc în cursul zilei de joi, anunță Mediafax.

Nu s-a mai întâmplat de la Australian Open-ul din 1978, ca toate cele patru semifinaliste să ajungă pentru prima dată în această fază a unui mare premiu, în proba femnină de simplu.

Chris O'Neil, clasată pe locul 111 în lume, a câștigat titlul cu acea ocazie, într-o ediție la care nu au participat, atunci, cele mai importante nume ale momentului.

Nu scelași lucru se poate spune anul acesta, și oricare dintre semifinaliste va câștiga sâmbătă trofeul, o va face pe merit.

Astfel, joi se vor lupta pentru un loc în finală rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, slovena Tamara Zidansek, ceha Barbora Krejcikova și jucătoarea greacă Maria Sakkari.

Primul meci de joi, se joacă pe arena Philippe Chatrier, între capul de serie numărul 31, Pavlyuchenkova, și slovena Zidansek, clasată pe locul 85 în lume, prima jucătoare slovenă care a ajuns vreodată în semifinalele unui Grand Slam.

În a doua semifinală, Krejcikova o întâlnește pe grecoaica Sakkari, favorită 17, care, la rândul ei a devenit prima sportivă din Grecia care a ajuns într-o semifinală de Grand Slam, după ce le-a învns pe rând pe finalista de anul trecut, Sofia Kenin, și pe deținătoarea titlului, Iga Swiatek.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.