Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ MONDIALĂ pentru Hillary Clinton: E PRIMA FEMEIE care apare în acest loc / FOTO

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale din SUA, Hillary Clinton, a devenit prima femeie care ajunge pe coperta unei publicaţii ultraortodoxe din Israel, în paginile căreia nu se obişnuieşte să se publice fotografii cu femei, transmite joi EFE.

În imaginea de copertă publicată de revista Mishpacha, apar chipurile ambilor candidaţi la preşedinţia SUA, Hillary Clinton la dreapta şi Donald Trump la stânga, amândoi din profil, faţă în faţă, iar între ei este tipărit titlul 'Se vede linia de sosire'. Imaginea publicată este de fapt negativul fotografiilor celor doi, scrie EFE.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Ziarul Haaretz menţionează că unele ziare hasidice şi ultraortodoxe din Israel şi din diasporă au o politică potrivit căreia nu publică fotografii cu femei, invocând pudoarea. Mishpacha este tipărită în ebraică în Israel şi în engleză, pentru ediţia din SUA, şi are abonaţi în întreaga lume.

Pe când era secretar de stat al SUA, Hillary Clinton a protestat după ce o publicaţie ultraortodoxă, de data aceasta din SUA, i-a estompat chipul - pe al ei şi al altei femei - dintr-o fotografie oficială a Casei Albe făcută în 2011, în momentul în care echipa prezidenţială urmărea în direct operaţiunea împotriva liderului grupării teroriste Al Qaida, Osama ben Laden. Ulterior, publicaţia în cauză, Der Zeitung, tipărită în idiş, a cerut scuze Casei Albe şi Departamentului de Stat pentru retuşarea unei fotografii oficiale, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.