Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ - PRĂPĂD pentru PSD: primii traseiști care își pierd mandatul în instanță

Traseism_politic

Pentru PSD se anunță un adevărat prăpăd, care pornește fix din fieful lui Victor Ponta de la Gorj. PP-DD și-a atacat în instanță foștii consilieri, care au plecat pe Ordonanța traseimului și a reușit să obțină încetarea mandatelor acestora.

”Obligă pârâtul Consiliul Local Motru să emită hotărâri de consiliul local prin care să se ia act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al membrilor acestuia, respectiv: Petrişor Florentina, Colţatu Constantin, Petrescu Ilie şi Răducu Ion şi declararea ca vacante a locurilor consilierilor în cauză. Respinge capetele de cerere privind emiterea hotărârilor de consiliu în termen de 5 zile de la pronunţarea prezentei sentinţe şi cu privire la obligarea pârâtului la daune cominatorii şi penalităţi, pe fiecare zi de întârziere. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 06.02.2015”, este decizia Tribunalului Gorj, infomrează presa locală.

Aleșii locali au cale de atac la această decizie, însă s-a stabilit un precedent. PNL a anunțat că va depune acțiuni similare cu cele al PPDD în toate județele țării și vor solicita pierderea mandatelor de către aleșii care au plecat pe Ordonanța traseiștilor.

Dacă aceste decizii vor fi luate și de alte instanțe din țară, cel mai afectat va fi PSD, care va pierde peste 400 de primari și mii de consilieri locali sau județeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.