Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERE Clint Eastwood şi Tom Hanks aterizează în cinematografele din SUA cu noul film 'Sully'

film

Sully', noul film al lui Clint Eastwood cu Tom Hanks în rolul principal, se numără printre premierele acestui sfârşit de săptămână, în care se lansează pe ecrane şi lungmetrajele 'When the Bough Breaks', 'The Wild Life' şi 'The Disappointments Room', relatează vineri EFE. 

Bazat pe un fapt eroic real, Eastwood îşi face revenirea cu 'Sully', după 'American Sniper' (2014), un film cu o distribuţie condusă de Tom Hanks în care mai joacă Aaron Eckhart şi Laura Linney. 

Filmul relatează povestea incredibilă a aterizării de urgenţă pe apele râului Hudson din New York în 2009, când pilotul Chesley Sullenberger a reuşit să aşeze avionul pe apă şi să salveze astfel viaţa a peste 150 de persoane. 

Regina Hall, Morris Chestnut şi Jaz Sinclair formează un triunghi de protagonişti în filmul 'When the Bough Breaks', un thriller în regia lui Jon Cassar ('Forsaken', 2015). 

John şi Laura Taylor, un cuplu care nu reuşeşte să aibă copii, o contactează pe tânăra Anna Walsh pentru a deveni mamă purtătoare. Dar Walsh devine obsedată de John şi ameninţă astfel viitorul cuplului. 

O altă premieră este filmul de animaţie 'The Wild Life', regizat de Vincent Kesteloot şi Ben Stassen, care este o reinterpretare pentru copii a celebrei povestiri a lui Robinson Crusoe. 

Un grup pestriţ de animale din toate speciile trăiesc în pace şi armonie pe o insulă izolată până la venirea neaşteptată a unui bărbat care naufragiază. 

D.J. Caruso, regizorul din spatele filmului 'Disturbia' (2007), prezintă acum 'The Disappointments Room', un film horror în care joacă actorii Kate Beckinsale şi Lucas Till. 

Subiectul filmului se axează asupra unei familii care se mută într-o casă în al cărei pod se petrec fenomene terifiante.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.