Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierele ultimului weekend de septembrie aduc în cinematografe două drame, o comedie și o animație

popcorn

Ilegalitățile unei găști de dansatoare de striptease, prejudecățile sociale asupra unui cuplu, povestea unei familii care crește tauri de luptă și o incursiune într-un univers magic sunt subiectele peliculelor care intră pe marile ecrane românești la sfârșitul lunii septembrie, potrivit cinemagia, conform Mediafax.

Filmul "Hustlers: Striptease pe Wall Street/ Hustlers", în regia lui Lorene Scafaria, le aduce pe marile ecrane pe Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lizzo, Keke Palmer, Cardi B. și pe Lili Reinhart. Pelicula este inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine, în anul 2016, și spune povestea unor foste dansatoare de striptease, care vor să se îmbogățească jefuindu-și vechii clienți.

 

Pelicula "Monștri.", regizată de Marius Olteanu, prezintă o zi din viaţa a doi tineri căsătoriţi care par îndrăgiți de familie, societate și de prieteni atunci când sunt împreună. Individual, sunt judecați de cei din jurul lor. Din distribuția filmului fac parte actorii Alexandru Potocean, Șerban Pavlu, Cristian Popa și Judith State.

 

Regizat de Carlos Reygadas, filmul "Timpul nostru/ Our Time" redă povestea unei familii care trăiește în Mexic, ocupându-se cu creșterea taurilor de luptă. Esther conduce ferma, în timp ce soțul ei, Juan, un poet celebru, crește și face selecția puternicelor animale. Când lui Esther începe să-i placă de îmblânzitorul de cai, Juan pare incapabil să-și mai confirme propriile așteptări legate de el însuși.

 

Animația "Playmobil: Filmul/ Playmobil: The Movie", regizată de Lino DiSalvo, descrie aventura Marlei, care este nevoită să pornească într-o călătorie inedită pentru a-și găsi fratele dispărut în universul magic Playmobil. Pentru că este complet nepregătită pentru această aventură într-o lume complet nouă, Marla va trebui să colaboreze cu Del, vorbărețul șofer de camion, Rex Dasher, fermecătorul agent secret, un robot complet disfuncțional, dar cu o inimă mare și cu o zână extravagantă. Vocile celebrilor Daniel Radcliffe, Anya Taylor-Joy, Jim Gaffigan, Adam Lambert vor anima personajele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.