Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul japonez, discurs virulent împotriva lui Vladimir Putin: 'Amenințările nucleare ale Rusiei sunt complet inacceptabile'

time.com
Fumio Kishida

Premierul Japoniei, Fumio Kishida, a criticat amenințarea Rusiei de a folosi arme nucleare în războiul din Ucraina ca fiind "complet inacceptabilă".

Comportamentul Rusiei este o "amenințare gravă la adresa păcii și securității comunității internaționale", a declarat Kishida în discursul său în fața Adunării Generale a ONU, citat de agenția japoneză de știri Kyodo.

Vezi si: Putin amenință explicit: Avem arme moderne și suntem dispuși să le folosim pe toate pentru apărarea Rusiei. Nu glumesc! (Video)

Președintele rus Vladimir Putin a acuzat miercuri Occidentul că s-a implicat în șantaj nuclear împotriva Rusiei, într-un discurs prin care a anunțat o mobilizare parțială pentru campania militară a țării în Ucraina.

În discursul televizat, Putin a avertizat că Rusia are "o mulțime de arme pentru a răspunde" la ceea ce el a numit amenințări occidentale și a subliniat că "nu blufează".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.