Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul australian îi dă un sfat preţios lui Trump: 'Îţi pierzi timpul criticând mass-media'

Preşedintele american Donald Trump îşi pierde timpul criticând mass-media în legătură cu modul în care acestea relatează despre activitatea administraţiei sale, a declarat vineri premierul australian Malcolm Turnbull, citându-l ca exemplu pe fostul premier britanic Winston Churchill, transmite Reuters, potrivit agerpres.

De la preluarea funcţiei luna trecută, Trump a catalogat în mod repetat criticile din mass-media la adresa sa ca fiind 'ştiri false', spunând despre presă că este un 'partid de opoziţie'.

Citeşte şi: Scandal diplomatic la orizont? Decizia Malaeziei privind cadavrul fratelui dictatorului nord coreean

Joi, el a respins controversa tot mai puternică privind legăturile dintre consilierii săi şi Rusia, spunând că este vorba de un 'şiretlic' şi o 'escrocherie' răspândite de instituţiile media care îi sunt ostile.

Malcolm Turnbull, a cărui relaţie cu Trump a avut un start nesigur la începutul acestei luni, a spus că noul preşedinte american nu trebuie să se mai concentreze pe mass-media.

"Un foarte mare politician, Winston Churchill, a spus odată că nemulţumirea politicienilor faţă de ziare ar fi ca şi cum marinarii s-ar plânge de mare", a declarat Turnbull presei în Noua Zeelandă.

"Nu prea are sens. Acestea sunt media cu care trăim şi trebuie să ne transmitem mesajele şi vă mulţumim vouă, media, pentru atenţia cordială", a afirmat el.

Turnbull se confruntă el însuşi cu critici puternice din partea presei australiene pentru modul în care conduce guvernul, sondajele de opinie arătând că popularitatea executivului său de centru-dreapta a ajuns la cel mai jos nivel din ultimul an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.