Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul britanic Boris Johnson i-a amenințat pe parlamentarii conservatori cu excluderea din partid dacă vor împiedica planurile sale privind Brexit

Agerpres
Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson i-a amenințat pe parlamentarii conservatori cu excluderea din partid dacă vor împiedica planurile sale privind Brexit, votând împotriva ieșirii din Uniunea Europeană fără un acord, potrivit MEDIAFAX.

Promisiunea lui Johnson de a părăsi UE pe data de 31 octombrie cu sau fără acord a condus Marea Britanie într-o criză constituțională și la o confruntare cu ceilalți 27 de membri ai Blocului comunitar, organizarea unui nou vot fiind una dintre posibilități.

Parlamentarii care nu sunt de acord cu planurile sale complotează cu cei ai opoziției pentru a lua controlul asupra Parlamentului și să pună piedici Guvernului cu o lege care să blocheze un Brexit fără acord despre care cred că ar fi catastrofal pentru economia britanică.

Cu doar 24 de ore înainte de terminarea vacanței parlamentare, susținătorii lui Johnson i-au avertizat pe complotiști că dacă vor vota împotriva guvernului vor acorda controlul Parlamentului liderului laburist Jeremy Corbyn.

”Dacă nu vor acorda marți votul Guvernului vor distruge poziția de negociere a guvernului și vor preda controlul Parlamentului lui Jeremy Corbyn”, a declarat o sursă din cadrul biroului de organizare, care este responsabil cu disciplina în partid.

”Orice parlamentar conservator care va face asta va fi exclus și nu va participa la alegeri din partea Partidului Conservator”, a explicat sursa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.