Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul britanic Boris Johnson, internat la terapie intensivă cu covid-19, se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte

Agerpres
Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson, internat la terapie intensivă cu covid-19, se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte, a anunţat joi ministrul Culturii Oliver Dowden, relatează Reuters, potrivit news.ro.

”Lucrurile se îmbunătăţesc în ceea ce-l priveşte”, a declarat ministrul la BBC.

”Se simte mai bine, stă aşezat şi discută cu personalul medical”, a spus Dowden.

Şeful Guvernului britanic, în vâstă de 55 de ani, a fost internat duminică seara la spitalul St. Thomas din londra, după ce a prezentat timp de zece zile febră mare şi a tuşit, după ce a contractat noul coronavirus.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Starea sa s-a degradat rapid în următoarele 24 de ore după internare, iar luni a fost mutat la secţia de terapie intensivă, unde sunt tratate cele mai grave cazuri.

În absenţa sa, gestionarea crizei noului coronavirus - care s-a soldat cu peste 7.000 de moţi în Regatul Unit - continuă sub conducerea şefului diplomaţiei britanice Dominic Raab, însărcinat de Johnson să-i ţină locul temporar la conducerea Executivului.

O nouă reuniune a Comitetului de Urgenţă COBRA, însărcinat cu coordonarea reacţiei în timpul crizei, este prevăzută joi în vederea discutării măsurilor de izolare aflate în vigoare - a căror ridicare nu se află pe ordinea de zi - potrivit primarului Londrei Sadiq Khan şi Guvernului din Ţara Galilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.