Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul bulgar, Boiko Borisov, este audiat ca martor de procuratura specializată pentru schimbul său de mesaje cu omul de afaceri Plamen Bobokov

Boiko Borisov

Prim-ministrul bulgar, Boiko Borisov, este audiat ca martor de procuratura specializată pentru schimbul său de mesaje cu omul de afaceri Plamen Bobokov, anunță www.rador.ro.

Omul de afaceri a declarat că a avut o serie de mesaje cu premierul bulgar, la sfârşitul lunii martie, în care îi cerea sprijin pentru cazul legat de petrolierul libian Badr. Ulterior, cei doi au avut o scurtă întâlnire şi, conform mărturiei lui Bobokov, şeful executivului de la Sofia a luat măsurile adecvate, chiar văzându-se cu omologul său libian.

Citește și: Drumul lung al agoniei. Cum și-au bătut joc magistrații de o fetiță de 11 ani violată de un bărbat de 52 de ani .

La trei zile după ce premierul a confirmat atât schimbul de SMS-uri, cât şi întalnirea cu omul de afaceri, comentând că nu a văzut nimic în neregulă în aceasta, procuratura specializată a declarat într-un comunicat că Borisov va fi audiat ca martor. De asemenea, parlamentarul GERB şi coordonatorul partidului din Ruse, Plamen Nunev, dar şi fostul şef al GERB din acelaşi oraş, Rosen Daskalov, au fost chemaţi la audieri. Mesaje cu cei doi au fost găsite în telefonul lui Plamen Bobokov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.