Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul cere publicarea contractelor de deszăpezire: 15 județe fără contracte de deszăpezire

puterea.ro
dacian ciolos

În cadrul ședinței de guvern de miercuri, premierul Dacian Cioloș a cerut miniștrilor să intensifice măsurile de pregătire pentru venirea iernii și să verifice cum gestionează instituțiile situația. De asemenea, șeful Executivului a declarat că doar în 26 de județe există contracte de deszăpezire și a rugat miniștrii de resort să se asigure că aceste contracte sunt încheiate în timp util și că sunt făcute publice de instituțiile competente.

"Am cerut miniștrilor de resort să pregătească în cadru comitetului pentru pregătiri de iarnă, să înceapă verificarea instituțiilor statului abilitate dacă s-au pregătit pentru iarnă, în domeniul transportului mai ales.

V-aș ruga la Interne să verificați dacă sunt stocuri suficiente de materiale antiderapante și să verificați administratorii de drum care nu respectă normele în vigoare atunci când apar probleme.

O să vă rog la ministerul Transporturilor să vă asigurați că se finalizează contractele necesare pentru achiziția serviciilor de deszăpezire. Înțeleg că avem încă tronsoane de autostradă și de drumuri naționale fără contracte de deszăpezire. Mai exact, din datele pe care le avem, doar în 26 de județe există aceste contracte, în 15 județe sunt în derulare și v-aș ruga să urmăriți modul în care se derulează finalizarea acestor contracte” a spus Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.