Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul chinez, Li Keqiang, a ordonat o anchetă în cadrul industriei de vaccinuri, după scandalul privind vaccinul antirabic

injectie

Autoritățile din China au început o investigație în cadrul industriei de vaccinuri, la cererea premierului Li Keqiang, în urma scandalului creat de problemele unui vaccin antirabic, relatează BBC preluat de mediafax.

Săptămâna trecută, autoritățile au descoperit probleme în cadrul companiei farmaceutice Changsheng Biotechnology Co din China. Compania a falsificat datele de producție a vaccinului, din cauză că acesta nu era sigur pentru utilizare.

Producția vaccinului a fost întreruptă și vaccinurile antirabice au fost scoase de pe piață. De asemenea, compania a primit o amendă în valoare de 510.000 de dolari.

Conform autorităților, nicio persoană nu a fost momentan afectată de vaccin, dar situația a creat un scandal printre cetățenii chinezi.

Duminică, premierul a cerut măsuri severe împotriva celor care au fost implicați în falsificarea datelor, menționând că incidentul „a trecut peste limita morală”.

„Vom pedepsi drastic infractorii care au pus în pericol viața cetățenilor”, a declarat prim-ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.