Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciucă s-a pus la masă cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României: Ce teme au discutat

Inquam Photos / Octav Ganea
ciuca

Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, joi la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, transmite Guvernul. Discuţiile au vizat şase teme de interes pentru modernizarea sustenabilă a României, respectiv stabilitatea macroeconomică, alocarea resurselor financiare, sănătate şi telemedicină, dezvoltare durabilă, modernizarea interacţiunii statului cu mediul privat şi educaţie, anunță news.ro.

„În spiritul bunei guvernări, continuăm dialogul interguvernamental cu mediul de afaceri, pentru a optimiza cadrul legal şi a putea adapta măsurile guvernamentale la evoluţiile concrete din piaţă. Guvernul României este deschis propunerilor venite din partea mediului de afaceri, susţinând astfel dialogul interinstituţional şi acţionând direct asupra nevoilor pe care le are comunitatea de afaceri din ţară”, a afirmat Nicolae Ciucă, conform comunicatului de presă al Executivului.

La discuţii au fost convenite noi obiective şi grupuri de colaborare la nivel de ministere, pentru soluţionarea situaţiilor semnalate de Coaliţia pentru Dezvoltarea României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.