Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Dăncilă a prezentat oamenilor de afaceri din Oman şi Qatar proiectele pe care Guvernul vrea să le facă în parteneriat public-privat

Guvernul Romaniei
Dancila Oman

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, miercuri, oamenilor de afaceri din Oman şi Qatar proiectele pe care Guvernul României urmează să le realizeze prin parteneriat public-privat, precum canalul Dunăre-Bucureşti, aeroport în sudul Capitalei sau spitale.

Potrivit Executivului, Viorica Dăncilă a participat miercuri la un forum de afaceri organizat la Doha, în statul Qatar, în cadrul vizitei sale oficiale, la care au participat oameni de afaceri, scrie News.ro.

În filmuleţul prezentat de premierul Dăncilă se regăsesc proiecte de investiţii în parteneriat public-privat în domenii precum sănătatea, agricultura, transportul, energia şi turismul. Printre proiecte se numără autostrada Braşov-Bucureşti, canalul Dunăre-Bucureşti, aeroport în sudul Capitalei, spitalele regionale, complexul Carol Davila, pârtie de ski în Munţii Făgăraşi, canalul Siret – Bărăgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.