Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Dăncilă, criticată DUR dinspre Bruxelles, după ce a refuzat DEMITEREA lui Darius Vâlcov

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila parlament

Critici dure vin dispre Bruxelles, după ce premierul a făcut scut în faţa lui Darius Vâlcov, după ce acesta a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare pentru corupţie. Europarlamentarul Siegrfied Mureşan trage un semnal de alarmă şi susţine că şefa Executivului nu va mai fi luată în serios de niciun omolog sau partener european, ea având un consilier condamnat penal.

Citeşte şi: Daniel Dragomir cere DECAPITĂRI în masă, după înregistrările EXPLOZIVE: 'Kovesi şi cei implicaţi trebuie SUSPENDAŢI din funcţie de urgenţă ...'

"Este de neacceptat ca prim-ministrul Viorica Dăncilă să considere că apropiatul său, consilierul condamnat la 8 ani de închisoare pentru corupție Darius Vâlcov, este mai presus decât credbilitatea și buna funcționare a guvernului. Niciun omolog, partener european sau reprezentant al mediului de afaceri nu va lua în serios un prim-ministru care se prezintă la întâlniri cu consilierul economic, cel mai important consilier pentru un șef de guvern, care este condamnat penal pentru fapte de corupție.", scrie Siegfried Mureşan pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, referindu-se la condamnarea în primă instanţă a lui Darius Vâlcov, că nu a abandonat niciodată un membru al echipei sale care trece printr-un moment dificil.

"Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Atunci când vom avea o hotărâre definitivă, abordarea mea probabil că va fi alta", a declarat Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Un celebru afacerist FUGAR, dat în URMĂRIRE INTERNAŢIONALĂ: El fusese condamnat la închisoare pentru dare de mită .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.