Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru afacerist FUGAR, dat în URMĂRIRE INTERNAŢIONALĂ: El fusese condamnat la închisoare pentru dare de mită

adevarul.ro
Ioan Bene Horea Uioreanu

Tribunalul Cluj a emis mandat european de arestare pe numele omului de afaceri Ioan Bene, condamnat la 3 ani şi 8 luni pentru dare de mită în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, după ce acesta nu a fost găsit la domiciliu.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ-Comisia SRI face VERIFICĂRI, după dezvăluirile procurorului Iorga Moraru: Claudiu Manda dezvăluie ce analizează parlamentarii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj-Napoca, Carmen Jucan, a declarat, luni, că poliţiştii fac investigaţii pentru depistarea lui Ioan Bene.

„Pe numele bărbatului (Ioan Bene – n.a.) a fost emis un mandat european de arestare. Poliţiştii fac, în continuare, investigaţii pentru depistarea lui”, a spus Jucan, pentru MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalul Cluj, Simona Trestian, a declarat, la rândul său,  că mandatul european de arestare pe numele lui Ioan Bene a fost emis de Tribunalul Cluj.

Citeşte şi:  Ciutacu IESE LA RAMPĂ, după acuzaţiile făcute de DNA: 'Şefa PARADITORILOR să dea publicităţii dovada...'

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la 3 ani şi 8 luni la închisoare pentru dare de mită în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost dat în urmărire de poliţişti în 31 ianuarie, întrucât nu a putut fi găsit la domiciliu pentru a fi încarcerat în Penitenciarul Gherla. La acea vreme, avocatul său a susţinut că acesta este plecat în concediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.