Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Dăncilă DEZVĂLUIE TOT: Ce a discutat cu Guvernatorul BNR

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila psd

Premierul Viorica Dăncilă a mărturisit, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, care au fost subiectele puse în discuţie în cadrul şedinţei pe care a avut-o cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Prim-ministrul susţine că nu s-a discutat despre situaţia economică, întâlnirea având ca temă trecerea României la moneda euro.

Citeşte şi: Ruptură TOTALĂ între premier şi preşedinte: Viorica Dăncilă vine cu acuzaţii GRAVE, după întâlnirea cu Iohannis

"A fost o discuţie relaxată, constructivă, pentru un proiect lansat de Liviu Dragnea la congresul PSD, un proiect de ţară, care ar putea deveni al 3 lea proiect de ţară după NATO şi intrarea în UE: adoptarea monedei euro. (...) Am adoptat regulamentul de organizare şi funcţionare, am stabilit şi prima şedinţă, care va avea loc mâine. Domnul guverantor a avut o deschidere foarte mare, ne-a spus ca în cadrul BNR există o comisie tehnică care a făcut studii pe care vrea să ni le pună la dispoziţie.", a precizat Viorica Dăncilă.

Premierul susţine că nu s-a pus în discuţie nicio clipă situaţia economică a României.

"Întâlnirea a avut acest scop, comisia, şi nu am vorbit despre altceva pentru că nu era normal, având această temă. Dar nu este exclus să avem şi această temă.", a completat Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.