Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ruptură TOTALĂ între premier şi preşedinte: Viorica Dăncilă vine cu acuzaţii GRAVE, după întâlnirea cu Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dancila Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă vine cu acuzaţii dure, după întâlnirea pe care a avut-o recent cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Invitată la Antena 3, prim-ministrul a susţinut că discuţiile purtate în şedinţă nu au fost redate corect în comunicatul de presă şi acuză lipsa unui răspuns din partea preşedintelui la solicitarea pe care i-a adresat-o ulterior. 'Poţi să-ţi pierzi încrederea', a mai spus Dăncilă cu privire la întreaga situaţie.

Citeşte şi: Un fost director în CNADNR rupe tăcerea: 'Ponta a fost TRAS DE MÂNECĂ de Coldea...'

"Am vorbit despre legea salarizării, chiar eu am menţionat principiile care au stat la baza legii (...) A discutat doamna ministru Vasilescu despre probleme concrete pe sănătate, pe educaţie, unde au fost nemulţumiri. A fost o discuţie calmă, foarte aşezată. Domnul preşedinte a spus că dacă e o lege a salarizării unitare este bine să nu o mai modificăm. Am fost foarte uimită de comunicatul care a apărut, ceea ce m-a condus la ideea că a fost făcut înainte. De aceea am şi solicitat să se redea public stenogramele discuţiei pentru că nu mi se pare productiv ca eu să spun într-un fel, domnul preşedinte să spună în alt fel. Nu am avut niciun răspuns. Eu am convingerea că domnul Iohannis a fost informat." , a precizat Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Mihai Tudose iese la rampă! Atac FURIBUND de la tribuna Parlamentului: 'E JENANT ce faceţi, stimaţi colegi...'

"Discuţia a fost calmă, discuţia a fost constructivă. (...) Am avut senzaţia că domnul preşedinte a fost de acord cu ce am discutat. Comunicatul putea să redea realitatea şi aşa era corect pentru că eu mi-am propus o bună cooperare. Când discuţia este pe anumiţi termeni şi apar aceste lucruri în comunicat, poţi să-ţi pierzi încrederea. Iar eu nu vreau să-mi pierd încrederea.", a completat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.