Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Dăncilă IESE LA RAMPĂ: Ce a DECIS, după scandalul de la DNA / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila

Luată cu asalt de jurnalişti, premierul Viorica Dăncilă a mărturisit că va discuta cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe tema dezvăluirilor ce au în centrul lor anumiţi procurori din DNA. Mai mult decât atât, ea susţine că va exista, în acest sens, o analiză amplă.

Citeşte şi: Se cer DEMITERI în masă: Kovesi şi Augustin Lazăr, pe LISTA NEAGRĂ a lui Pleşoianu - Scrisoare deschisă VÂRFURILE statului

"În coaliţie nu am discutat încă, dar vor fi discuţii. O să discut cu domnul ministru. Vrem această analiză, să vedem dacă există disfuncţionalităţi. (...) Mâine voi discuta cu domnul ministru al Justiţiei. Nu pot să mă antepronunţ. (...) Analiza pe care o vom face va cuprinde criterii de performanţă, de calitate", a declarat prim-ministrul la sosirea la sediul PSD.

Întrebată dacă a vorbit până acum cu preşedintele Klaus Iohannis despre scandalul iscat în jurul DNA, premierul a spus: " Nu am discutat încă cu domnul preşedinte. Dacă domnul preşedinte va dori să discutăm, am spus că vreau să avem o bună cooperare instituţională şi bineînţeles că voi fi de acord."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.