Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul desemnat Ludovic Orban o vrea pe Monica Anisie ca ministru al Educației

captura TV
Ministerul Educatiei

Monica Anisie are 46 de ani, este profesor de Limba Română la Colegiul Vianu din București și deține funcția de președinte la PNL Sectorul 2. Anisie a deținut funcția de secretar de stat pe învățământul preuniversitar în Ministerul Educației, în perioada Guvernării Cioloș, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial- Vom avea parte de mai multe zile libere

Monica Cristina Anisie este un om politic român, în vârstă de 43 de ani, președinte al PNL sector 2 și profesor de Limba și Literatura Română la Colegiul Vianu din București. Anisie este absolventă a facultății de Limbi și Literaturi Străine din București din 1996 și are două diplome de master în Management Educațional și în Integrare și Europeană Problematică Socială, obținute între 2007 și 2009.

La bază, Monica Anisie este profesor de Limba Română, din anul 1994 și a deținut funcția de Inspector Școlar General Adjunct între 2009 și 201, la Inspectorarul Școlar al Municipiului București. A fost Consilier în Departamentul de Educație și Cercetare în Administrația Prezidențială, între 2012 și 2014.

Anisie a deținut funcția de Director în Direcția de Inspecție Școlară în Ministerul Educației între februarie 2014 și ianuarie 201 și pe cea de Director General în Direcția Generală pentru Învățământ Preuniversitar în Ministerul Educației.

Propunerea lui Orban pentru funcția de ministru al Educației, a fost secretar de Stat în Ministerul Educației, din februarie 2016, până la sfârșitul mandatului Guvernului Cioloș.

Citește și: Pensiile și salariile sunt vizate- Măsurile propuse de noul Guvern

PNL a validat, joi, în unanimitate, în ședința Biroului Politic Național, lista finală cu propunerile de miniștri pentru formarea noului Guvern. Executivul condus de Ludovic Orban urmează să aibă un vicepremier, pe Raluca Turcan, și 16 ministere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.