Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul francez, Edouard Philippe, nu cedează presiunilor ’vestelor galbene’ - ’Politica este ca boxul. Atunci când intri în ring ştii că vei primi lovituri’

The Independent
Edouard Philippe

Premierul francez Edouard Philippe a declarat, într-un interviu pentru Le Journal du Dimanche, că politica se aseamănă cu boxul, iar cei care aleg această cale ştiu că vor primi lovituri.

“Politica este ca boxul. Atunci când intri în ring ştii că vei primi lovituri. Eu primesc. Pot să şi dau. Îmi place asta”, a spus Philippe. “Ştiu foarte bine cine formulează criticile şi cu ce scop. Nu sunt orb”, a adăugat el.

Cea mai bună jucătoare de fotbal din România îi dă replica lui Gigi Becali - Dacă este așa atunci nici băieții nu au ce căuta la dansuri

În contextul presiunilor venite din cauza crizei “vestelor galbene” şi speculaţiilor cu privire la o eventuală demisie a sa, Philippe a spus că nu este niciodată "exasperat". “Întotdeauna mă gândesc bine înainte de a lua decizii”, a explicat premierul Franţei.

Sâmbătă, “vestele galbene” au protestat în întreaga Franţă, pentru a şasea săptămână consecutiv, de această dată la manifestaţii participând 38.600 de persoane, cu aproape 30.000 mai puţine decât săptămâna trecută. În urma incidentelor de la protestele de sâmbătă au fost reţinute 220 de persoane, dintre care 142 la Paris.

Din data de 17 noiembrie, când la manifestaţiile “vestelor galbene” au participat 282.000 de persoane, mobilizarea a fost în scădere de la o săptămână la alta. La 24 noiembrie au fost 166.000 de manifestanţi, la 1 şi 8 decembrie au fost 136.000, iar la 15 decembrie au fost 66.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.