Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul israelian Benjamin Netanyahu: S-ar putea reveni la restricții dacă populația nu utilizează masca

Ynet
Benjamin Netanyahu

În Israel, premierul Benjamin Netanyahu a declarat că ultimele previziuni indică o înrăutățire a situației și se va reveni la restricții dacă populația nu utilizează măștile de protecție și nu păstrează distanța socială de cel puțin doi metri, anunță romania-actualitati.ro.

Ministerul Sănătății a cerut spitalelor să fie pregătite secțiile de coronavirus. Directorii ministerelor relevante pentru combaterea epidemiei de coronavirus au fost convocați pentru o întâlnire în vederea stabilirii măsurilor necesare opririi răspândirii.

În același timp, Ministerul Sănătății a cerut spitalelor să pregătească secțiile de COVID-19. Se estimează că numărul persoanelor care vor avea nevoie de spitalizare va crește cu 30%.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

Şeful sănătății publice din Ministerul Sănătății, profesor Sigal Sadetzki, a declarat la postul de radio al Armatei că nu se dorește stresarea populației, mai degrabă trebuie să cunoască adevărul și va fi informată despre situația actuală.

Ministerul Finanțelor a cerut aplicarea instrucțiunilor de sănătate publică. Se intenționează mărirea amenzilor pentru cei care nu utilizează măștile de protecție.

În ultima săptămână, au fost confirmate multe cazuri la Tel Aviv, Bnei Brak, Ierusalim, Herzliya, Netanya și în comunitățile beduine din sudul țării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.