Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Mihai Tudose a vizitat răniţii din timpul furtunei din Timiş internaţi la Spitalul Judeţean

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Premierul Mihai Tudose a vizitat luni seara pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean Timişoara în urma furtunii de duminică. ''Am venit să le mulţumesc medicilor de aici pentru modul în care s-au implicat. Am vizitat câteva secţii, nu am fost la ATI, pentru că nu mi se pare normal să intri într-o secţie ATI'', a declarat Tudose.

Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a precizat că starea celor 11 adulţi internaţi este satisfăcătoare, cu semne de îmbunătăţire. În privinţa celor doi copii internaţi aici, Craina a declarat că băiatul de 10 ani se simte mai bine, dar starea fetiţei de 11 ani este mai delicată. Cei doi au suferit leziuni cranio-cerebrale în furtuna de duminică.

''În urma intervenţiilor chirurgicale la care au fost supuşi cei doi copii, starea băiatului s-a îmbunătăţit simţitor, are o evoluţie bună. El a fost dezintubat la prânz şi respiră spontan. Fetiţa este în stare stabilă, dar gravă'', a afirmat Marius Craina, conform Agerpres.

Conform informaţiilor medicilor, la Spitalul Judeţean din Timişoara au ajuns duminică după-amiază 41 de persoane rănite în urma furtunii, dintre care 11 au fost internate. Doi copii, de 11 şi 10 ani, au fost operaţi şi se află la secţia de ATI. De asemenea, şase persoane se află internate la secţia de Neurochirurgie, patru la Ortopedie şi una la Politraume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.