Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Pakistanului sfidează protestatarii care îi cer de o săptămână demisia

islamabad pakistan

În pofida protestelor antiguvernamentale care durează de peste două săptămâni și la care participă mii de cetățeni pakistanezi, acestea nu reușesc să determine demiterea prim-ministrului Imran Khan, conform site-ului agenției Reuters, potrivit Mediafax.

Mișcarea de protest condusă de Fazl-ur-Rehman, liderul partidului conservator de opoziție, Jamiat Ulema-i-Islam (F), a început cu Marșul „Azadi” (pentru libertate) pe 27 octombrie în sudul orașului Karachi.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțurile lui Cîțu: Asta este o prostie. Domnul Cîțu nu știe ce atribuții are ca ministru

Mii de susținători ai mișcării de protest au ajuns pe 31 octombrie în capitala Islamabad, blocând cea mai importantă cale rutieră din oraș pentru mai bine de două săptămâni.

Rehman le-a cerut miecuri protestatarilor să se disperseze pe teritoriul întregii țări, anihilând funcționarea mai multor căi rutiere cheie ale acesteia, într-un demers pe care oficialul îl denumește „Planul B” pentru obținerea demisiei lui Khan, acuzat că a fraudat rezultatele scrutinului electoral.

Joi, manifestanții au blocat autostrada Grand Trunk care unește capitala Pakistanului, Islamabad, de cea a Afganistanului, Kabul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.