Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Rusiei recunoaște: A fost un atac împotriva țării noastre fără egal în istorie

Misutin

Prim-ministrul rus, Mihail Mişustin, a declarat că, în anul 2022, Rusia a primit cel mai intens atac din partea sancțiunilor. Premierul rus, Mihail Mişustin, a făcut această declaraţie în cadrul raportului anual despre activitatea Guvernului Rusiei, prezentat joi, 23 martie, în Duma de Stat a Rusiei.

”Nu este cazul să le explic celor din această sală condițiile în care absolut toată lumea a fost nevoită să-şi desfăşoare activitatea. Un atac din partea sancțiunilor a fost efectuat asupra Federației Ruse, a cărei amploare nu are egal în istoria recentă”, a mai susţinut el.

Șeful executivului le-a adresat mulțumiri tuturor celor din structurile guvernamentale pentru activitatea lor bine coordonată în 2022, menționând că toate structurile guvernului ”au desfăşurat activitatea în mod eficient pentru a îndeplini cele mai importante sarcini în servicul statului”.

”Datorită acțiunilor noastre comune, sub conducerea președintelui, am reușit să rezolvăm cele mai dificile probleme, din ultimul an”, a subliniat Mişustin.

Mihail Mişustin a afirmat că Rusia a fost capabilă să prevină evoluțiile negative din economia sa. Premierul a menționat că guvernul rus în activitatea sa se va concentra pe o 'recuperare lentă' a creșterii economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.