Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Sorin Grindeanu a făcut ANUNȚUL: Bugetul este FINALIZAT, dar AMÂNAT / UPDATE

sorin grindeanu

Premeierul Sorin Grindeanu a anunțat vineri, în ședința de guvern, că bugetul pe 2017 a fost finalizat, primind toate avizele cu excepția celui de la CSAT.

Proiect de BUGET - AICI

ALERTĂ - Iohannis a convocat CSAT pentru buget

„Bugetul pentru anul 2017 este finalizat. Acesta are toate avizele, inclusiv cel de la Consiliul Fiscal. În această perioadă s-a discutat cu toți ordonatorii de credite și dorința noastră, spusă public, a fost ca tot ceea ce noi am prevăzut în programul de guvernare, ca și măsuri, să se regăsească în bugetul pentru 2017, să fie prinse și să fie finanțate. (...) Am terminat proiectul de buget, avem tot ceea ce înseamnă avize. Mai este nevoie, în schimb, de un aviz. Avizul CSAT”, a spus Grindeanu, la Palatul Victoria.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a anunţat că Guvernul amână adoptarea bugetului de stat până marţi, după şedinţa CSAT.

„Vă anunț că ședința CSAT va fi marți, la ora 12:30, înțeleg că a fost un anunț public, drept urmare, am informat conducerile celor două camere ale Parlamentului că imediat după CSAT vom avea o ședință de Guvern pentru aprobarea legii. Aceasta este desfășurarea pe care o vom avea zilele următoare. Așa că toate celelalte puncte de pe ordinea de zi rămân valabile. Iar proiectul de buget va fi discutat marți, după ședința CSAT. Și imediat, pentru că ne dorim cu toții, cred, să avem un buget pentru România cât mai rapid adoptat de Parlament", a mai spus Sorin Grindeanu.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru marți, 31 ianuarie, ora 12:30, în vederea analizarii proiectului de buget.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.