Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul spune că s-a consultat cu toți miniștri care au venit să îi prezinte situații și asigură continuarea reformelor promise

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Citu

Premierul României, Florin Cîțu, e explicat în cadrul unei conferințe de presă că practica sa a fost aceea de a discuta în cadrul întâlnirilor cu miniștri din cabinetul său referitor la situațiile pe care aceștia i le-au prezentat.

Totodată el a explicat si metoda de debut al mandatului său de ministru al Finanțelor, respectiv o reformă la nivelul instituției.

„Eu îmi aduc aminte că anul trecut am fost ministrul finanțelor. Am făcut ce nu a mai făcut alt ministru. Am arătat ca se poate face reforma. Am redus numărul directorilor generali și am redus cheltuielile. la mine la minister. Reforma începe cu propriul minister. Aproape de tine.”, a spus Cîțu

Citește și: BREAKING Sorina Pintea pierde PRIMUL MECI cu DNA

Întrebat dacă  a discutat cu Vlad Voiculescu acesta a precizat: „Așa cum am spus coordonatorul MS e domnul Vlad. În ședințele de guvern nu au fost prezentate situațiile și informări. Eu mă consult cu toți miniștri in ședințele de guvern. Aduc situații, le prezintă. M-am consultat cu toți cei care aduc astfel de situații”.

El a dat asigurări că reformele în țară vor continua.

„Noi suntem investiți prin votul românilor pentru a asigura reforma. Reforma, vom face. Am spus foarte clar despre legea pensiilor, salarizarii. Eu nu mă dau în spate si voi face reforma.

Indiferent de piedici sau nu se va face reforma”, a insistat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.