Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Viorica Dăncilă: 'În cadrul noii sesiuni a programului Start Up Nation s-au înscris peste 9100 de persoane'

start-up.ro
start up nation program

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri că în cadrul noii sesiuni a programului Start Up Nation s-au înscris deja peste 9.100 de persoane, relatează Agerpres.

"Finalul acestui an ne-a adus, pe lângă veştile neplăcute, şi veşti bune. Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a lansat ieri dimineaţă aplicaţia de înscriere în cadrul noii sesiuni a programului Start Up Nation, prin care ne propunem să sprijinim 10.000 de proiecte de afaceri. Acest program, aflat la a doua sesiune, este cunoscut şi apreciat de antreprenori. O dovedeşte faptul că în primele 24 de ore peste 9.100 de persoane s-au înscris în sistemul informatic, din care 5.545 au definitivat completarea planului de afaceri online şi au trimis datele în registrul unic electronic. Aplicaţia va fi deschisă până la data de 12 februarie 2019, ora 20,00. Selecţia planurilor de afaceri este organizată în condiţii de totală transparenţă, punctajul proiectului se calculează automat, pe măsura completării planului de afaceri online", a spus premierul la începutul şedinţei de Guvern.

Dăncilă a adăugat că s-a decis continuarea acestui program, având în vedere rezultatele bune ale primei ediţii, derulate în 2017, care a facilitat crearea a peste 20.000 de noi locuri de muncă în cadrul celor aproape 7.200 de planuri de afaceri susţinute.

Citește și: Câți bani a atras România din fonduri europene. Premierul Dăncilă: 'Nu doar că am evitat riscul pierderii unor bani, dar am atras mai mulți' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.