Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiul de excelență în cinematografie din partea Academiei de Film Europene va fi primit de Ralph Finnes

Camera de filmat

Actorul și regizorul britanic Ralph Fiennes va primi premiul de excelență în cinematografie din partea Academiei de Film Europene (EFA) la gala de anul acesta, care va avea loc pe 15 decembrie, la Sevilla, în Spania, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cel mai recent film regizat de Ralph Fiennes este "The White Crow", despre viața balerinului rus Rudolf Nureev, acesta fiind al treilea pe care l-a realizat după debutul din 2012, "Coriolanus", care i-a adus o nominalizare la premiile BAFTA și în care a și jucat rolul principal, și "The Invisible Woman", lansat în 2013.

O nominalizare la BAFTA i-au adus și rolurile din "The Grand Budapest Hotel", de Wes Anderson, și din "Schindler's List", de Steven Spielberg, partitură pentru care a fost nominalizat și la Oscar. O altă nominalizare la Oscar a primit pentru rolul din "Pacientul Englez", de Anthony Minghella.

Actorul britanic Ralph Fiennes are în portofoliu peste 40 de roluri. Starul britanic, care este şi un foarte apreciat actor de teatru, a jucat și în seria "James Bond", dar și în franciza "Harry Potter".

Ralph Fiennes va fi oaspetele de onoare la cea de-a 31-a gală a Academiei de Film Europene, organizată pe 15 decembrie, la Sevilla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.