Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preocupare de primar cu alegerile la ușă! Orașul care și-a 'botezat' tramvaiele Nicu Alifantis, Johnny Răducanu, Fănuș Neagu și lista continuă

Dragomir Viorel Marian / Facebook
tramvai

Noile tramvaie din Brăila vor purta numele unor personalități. Pe listă sunt, printre alții, Nicu Alifantis, Johnny Răducanu, Fănuș Neagu și Ana Aslan. Tramvaiele fabricate la Arad sunt cumpărate cu fonduri europene.

Primăria Brăila a cumpărat 10 tramvaie noi. Două dintre aceste se află deja în circulație, în timp ce următoarele opt vor ajunge în oraș în următoarele luni. Primele două au fost botezate de autorități Ana Aslan și Maria Filotti, iar pentru următoarele au fost alese numele Hariclea Darclee, Panait Istrati, Mihail Sebastian, Johnny Răducanu, Fănuș Neagu și Nică Petre.

Primarul orașului Brăila, Marian Dragomir, a anunțat că un alt tramvai va purta numele Nicu Alifantis. Ultimul nume va fi ales de brăileni.

„Tramvaiul care va ajunge în luna august, de Zilele Brăilei, se va numi Nicu Alifantis. Am luat această decizie cu acordul maestrului. Numele celui de al 10-lea tramvai îl stabilim împreună cu brăilenii. Urmează”, a transmis primarul pe Facebook.

În paralel, autoritățile locale reabilitează vechile linii de tramvai, astfel încât vehiculele produse la Astra Arad să poată ajunge în mai multe zone ale orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.