Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preot ARESTAT preventiv: A OMORÂT o femeie, alta e în spital

houstonchronicle.com
extradare catuse

Preotul din localitatea Mitocu Dragomirnei care a omorât o femeie iar pe alta a rănit-o, după ce, beat fiind, le-a lovit cu maşina, a fost arestat preventiv.

Judecătoria Suceava a decis miercuri seara măsura arestării preventive pentru 30 de zile, autorul faptei fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni informează Agerpres

O femeie a murit iar alta a fost rănită, după ce au fost acroşate marţi seara de o maşină în timp ce se deplasau pe marginea drumului în localitatea Mitocu Dragomirnei, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Din cercetări a rezultat că accidentul a fost produs de un preot de la parohia ''Sf. Mucenic Gheorghe'' din localitate, George Apetrei, a cărui maşină a fost găsită de poliţişti în curtea locuinţei sale, prezentând avarii ce ar fi putut fi produse în urma impactului cu victimele.

Citește și: Trei membri ai cabinetului Trump ar putea fi demişi în curând - surse

Potrivit IPJ Suceava, autorul a fost identificat la circa o oră după producerea accidentului, el părăsind locul faptei.

Din primele cercetări a rezultat că preotul, depistat cu o alcoolemie de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce se deplasa pe DJ 208D dinspre Mitocu Dragomirnei spre Suceava, le-a acroşat pe cele două femei care circulau pe acelaşi sens de mers.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Suceava, cele două femei fiind preluate de două ambulanţe SMURD, dar una dintre acestea, aflată în stare de inconştienţă, a fost declarată decedată.

A doua femeie a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru investigaţii suplimentare.

Autorul accidentului a fost şi el dus la spital pentru a i se recolta probe biologice şi stabilirea alcoolemiei în sânge.

Preotul va fi cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.