Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preparatorul fizic al lui David Popovici: Principala lui calitate este concentrarea

hotnews.ro
David Popovici

Preparatorul fizic al lui David Popovici, Dragoș Luscan, a declarat miercuri, la Antena 3, după ce înotătorul român a devenit dublu campion mondial, că cea mai mare calitate a sportivului român este capacitatea lui de concentrare.

Luscan a spus că înotătorul român în vârstă de doar 17 ani are un psihic de fier care l-a ajutat împreună cu calitățile fizice să obțină medalia de aur la probele de 100 de metri liber și 200 de metri liber la Mondialele de Natație de la Budapesta.

„A obtinut o performanta incredibil de mare, pe care nu stiu daca o contientizam foarte bine la momentul acesta”, a adăugat preparatorul fizic al lui David Popovici.

„L-am intrebat cum e cu doua medalii si mi-a zis ca el este aceeasi persoana”, a adăugat Luscan.

Popovici a reușit un rezultat unic în istoria natației românești, fiind și deținătorul recordurilor mondiale de juniori la ambele probe. Mai mult, a devenit al doilea înotător din istoria acestui sport, care reușește dubla, în cele două probe de liber, 100 și 200 metri.

David Popovici a uimit luni întreaga lume a natației, după ce se s-a impus cu un avans de mai bine de o secundă pe multiplul campion olimpic Tom Dean.

Popovici a intrat direct pe locul 4 în topul celor mai rapizi înotători, după nume importante precum Paul Biedermann, Michael Phelps și Yannick Agnel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.