Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa belgiană a criticat poziţionarea greşită a atacantului român Denis Drăguş în ultimul meci al lui Standard Liege

fcviitorul.ro
denis dragus

Ziarul belgian La Derniere Heure a criticat luni poziţionarea greşită a atacantului român Denis Drăguş în ultimul meci al lui Standard Liege, 1-1 acasă cu Kortrijk, sâmbătă, în etapa a 13-a a campionatului de fotbal al Belgiei, conform agerpres.

În opinia cotidianului, Drăguş a jucat prea departe de poarta adversă. "Deşi este cu siguranţă, alături de Amallah şi Carcela, cel mai tehnic jucător din lot, Denis Drăguş nu şi-a făcut bine treaba în meciul cu Kortrijk. Românul nu a fost niciodată în măsură să se arate periculos, iar poziţia sa la mijlocul terenului tinde să confirme acest lucru. Drăguş a jucat cea mai mare parte a timpului la nivelul liniei mediane, chiar lângă Nkounkou. Cei doi au avut tendinţa să se calce în picioare", a scris ziarul.

Drăguş a fost înlocuit în minutul 59 al partidei, la şapte minute după ce oaspeţii deschiseseră scorul prin Marlos Moreno. Golul egalării a fost reuşit de Bope Bokadi în minutul 82. În acest sezon, internaţionalul român are trei goluri în 12 meciuri pentru Standard, el fiind titular în doar trei partide. Până la întâlnirea din ultima etapă, evoluţiile sale au fost în general apreciate de presa belgiană.

Echipa din Liege nu are deloc un sezon reuşit şi este pe poziţia a 12-a a clasamentului, la 12 puncte de lider, surprinzătoarea Union Saint Gilloise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.