Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa catalană lansează bomba: Clara Chia l-ar fi înșelat pe Pique cu Pep Guardiola!

marca.com
Pique

Telenovela din fotbalul spaniol continuă cu o veste-șoc.Presa din Spania aruncă „bomba”: Clara Chia Marti, iubita lui Gerard Pique, l-ar fi înșelat pe fostul fotbalist cu antrenorul Pep Guardiola, notează gsp.ro.

Clara Chia, aflată de mai bine de o jumătate de an într-o relație oficială cu Gerard Pique, l-ar fi înșelat pe fostul fundaș al Barcelonei cu unul dintre antrenorii pe care acesta i-a avut în carieră, catalanul Pep Guardiola.

Cel puțin așa susțin tabloidele din Spania, citate de cotidianul catalan Sport. Clara l-ar fi înșelat pe Pique ca răspuns la infidelitatea fotbalistului, care ar fi călcat strâmb la rândul lui, cu o tânără avocată.

Potrivit zvonurilor, Guardiola ar fi întâlnit-o pe Clara Chia la școala unde aceasta a învățat, la care au mers și copiii lui. Între Guardiola și studenta la relații publice este o diferență de vârstă de 28 de ani. Antrenorul lui Manchester City este căsătorit din 2014, Cristina Serra îi este soție.

Guardiola i-a fost antrenor lui Pique la Barcelona între 2008 și 2012.

Rețelele de socializare nu trădează vreo fisură în cuplul Pique - Clara Chia. Fostul fotbalist a publicat în ianuarie o fotografie care a adunat 4,3 milioane de aprecieri, dar și numeroase comentarii dezaprobatoare, venite îndeosebi de la fanii Shakirei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.