Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa din Italia afirmă că Ronaldo va fi câștigătorul 'Balonului de Aur', ediția 2019

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (34 de ani) este câștigătorul ”Balonului de Aur”, ediția 2019, susține presa din Italia, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Lusitanul e printre nominalizați, alături de Leo Messi (32 de ani) și Virgil van Dijl (28 de ani), iar jurnaliștii din ”Cizmă” susțin că starul lusitan e cel care și-a adjudecat deja trofeul acordat de France Football. Corriere dello Sport scrie despre faptul că Ronaldo e câștigătorul ”Balonului de Aur” 2019 pentru că, susțin ei, francezii de la France Football au mers la Torino pentru a-i lua un interviu lusitanului de la Juventus. Mai mult, Ronaldo este pe coperta ultimului număr al reviste franceze France Football, cea care acordă prestigiosul trofeu.

Dacă informația e adevărată, Cristiano Ronaldo își va trece în palmares cel de-al șaselea Balon de Aur din carieră, depășindu-l pe Leo Messi, care are cinci. Argentinianul a fost numit cel mai bun fotbalist din lume la Gala FIFA The Best, a luat campionatul cu Barcelona, a fost golgheter în Lgia Campionilor, unde a ajuns până în semifinale, și a cucerit Gheata de Aur.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Sursa citată mai notează faptul că reprezentanții France Football au luat cina alături de Ronaldo și Fabio Paratici, unul dintre oficialii ”Bătrânei Doamne”. ”Balonul de Aur” va fi acordat câștigătorului într-o gală care va avea loc pe 2 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.