Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa din Spania laudă România după victoria de la C.E. de handbal feminin: 'România şi-a arătat adevăratul potenţial'

evz.ro
handbal feminin romania

Spaniolii au visat mai mult de o repriză că pot învinge România şi că vor lăsa o impresie bună la Campionatul European din Franţa, în condiţiile în care naţionala iberică era deja eliminată din grupa principală, dar naţionala lui Ambros Martin a avut un cuvânt de spus şi a întors soarta partidei, scrie Mediafax.

Jurnalistul AS, Daniel Miranda, a evidenţiat, la finalul partidei, contrastul dintre cele două reprize, dar şi momentul care a schimbat rezultatul partidei: "Războinicele (n.r. – componentele Spaniei) au început meciul ştiind că sunt deja eliminate şi au încercat să lase o impresie bună înainte de Jocurile Olimpice. Iniţial, le-a ieşit, apoi nu prea. Nici adversarul nu le-a ajutat. România, una dintre favorite, s-a adunat (n.r. 27-25) şi a câştigat, ceea ce le aduce aproape în semifinală. Neagu a început slab, cu două ratări şi cu o Silvia Navarro (n.r. – portarul Spaniei) impunătoare. Spania a dominat în prima repriză şi cu o şansă bună de a intra la vestiare cu patru goluri avantaj. Bara s-a opus, iar Neagu a marcat pentru 12-10 la pauză. Bestia se trezise".

Citește și: Cornel Dinu: 'Dinamo se va lupta pentru retrogradare. Unde nu-i cap, vai de picioare'

România a reuşit să răstoarne soarta partidei în a doua repriză, iar semifinala e aproape: "Prima acţiune a reprizei secunde a fost finalizată de Silvia Navarro, care a înscris când România scosese portarul. De atunci, totul s-a schimbat, în mod negativ, pentru războinice. România şi-a arătat adevăratul potenţial. În minutul 42, România a trecut în avantaj pentru prima dată şi nu a mai cedat.

Neagu, cu şapte goluri (n.r. cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene), acompaniată de pivotul Pintea, cu şase goluri, au stabilit soarta meciului", a scris jurnalistul spaniol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.