Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa din Ungaria, reacție vehementă, după ce un meci din România a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe

Inquam Photos / Octav Ganea
FCU-sepsi

Meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost întrerupt, după doar 25 de minute, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni. Jurnaliștii de la Nemzetisport.hu au scris despre evenimentele de la Sfântu Gheorghe și notează că ”ultrașii” olteni sunt printre ”cei mai siniștri din România”.

"Primul meci de acasă al celor de la Sepsi OSK din 2023, în prima ligă din România, a durat doar 25 de minute. Arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt meciul de două ori din cauza scandărilor antimaghiare ale suporterilor lui Craiova, echipa vizitatoare, iar apoi a oprit definitiv meciul.

Ultrașii echipei din Craiova sunt de ani de zile printre cei mai siniștri din România, amenințăndu-și constant proprii jucători și manageri. Iar duminică după-amiaza la Sfântu Gheorghe nu au fost interesați nicio clipă de ceea ce s-a întamplat pe teren și au strigat aproape exclusiv rime antimaghiare, în ciuda repetatelor avertismente ale crainicului stadionului. Chivulete a întrerupt meciul pentru prima dată în minutul 25 și a ordonat echipelor să intre în vestiar un minut mai târziu. După zece minute, jocul s-a reluat, dar din moment ce galeria oaspeților nu a încetat să-i insulte pe unguri, după doar 20 de secunde, arbitrul a oprit definitiv meciul - luând o decizie unică în istoria fotbalului românesc. Un meci de prima ligă a mai fost întrerupt din cauza unui scandal în tribune (Rapid-Steaua în 2008, din cauza lovirii arbitrului cu obiecte din tribună), dar e prima dată când se oprește un joc din cauza scandărilor odioase.", su scris jurnaliștii sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.