Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa franceză anunţă: 'The Revenant', cel mai bun film străin din 2016 / VIDEO

captura youtube
The Revenant

Lungmetrajul 'The Revenant', regizat de mexicanul Alejandro González Ińárritu și cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a fost ales cel mai bun film străin al anului 2016 de ziariștii francezi care acordă premiile Globes de Cristal, relatează EFE. Premiile Globes de Cristal au fost decernate luni seară cu prilejul celei de-a 11-a ediții a acestor trofee decernate de presa franceză. La categoria cel mai bun film străin a candidat și 'Julieta', cel mai recent film al regizorului spaniol Pedro Almodóvar.

Premiul pentru cel mai bun serial de televiziune străin a fost adjudecat de producția americană 'Person of Interest', creație a scenaristului britanic Jonathan Nolan. La categoriile în limba franceză s-au evidențiat, ca cel mai bun film, lungmetrajul 'Chocolat', de Roschdy Zem și al cărui protagonist, Omar Sy, a luat premiul pentru cel mai bun actor. Isabelle Huppert a obținut premiul pentru cea mai bună actriță pentru uimitoarea sa interpretare din filmul 'Elle', un rol pentru care a fost de asemenea nominalizată la premiile Oscar și la premiile Cesar ale cinematografiei franceze, conform Agerpres.

Un juriu format din 20 de ziariști de specialitate s-au ocupat de alegerea celor cinci nominalizați la fiecare categorie. Câștigătorii au fost aleși însă de 15.000 de reprezentanți din presa scrisă, audiovizuală, națională, regională și locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.