Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa germană nu-l mai menajează pe Daum după EŞECUL cu Muntenegru. Ce previziuni fac jurnaliştii nemţi

presa internationala

Naţionala României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia din 2018 după ce a pierdut meciul cu Muntenegru. Românii au primit greu lovitura, însă eşecul răsunător al selecţionerului a ajuns chiar şi în presa germană. Nemţii susţin că Daum nu va mai sta multă vreme la cârma tricolorilor.

După meciul României cu Muntenegru, jurnaliștii din Germania nu l-au mai menajat pe tehnicianul lor, așa cum au făcut-o de-a lungul preliminariilor.

„Românii lui Daum au pierdut și ultima șansă”, au titrat cei de la Kicker.

„România și antrenorul ei criticat Christoph Daum nu mai sunt în cărți pentru obținerea unui bilet la Cupa Mondială după 0-1 în Muntenegru. O despărțire de Daum în următoarele zile este destul de probabilă. Fanii și media din România cer deja o înlocuire a fostului campion cu Stuttgart”, titrează cei de la Die Welt.

"Fanii români cer demisia lui Daum. Daum știe că presiunea asupra sa e din ce în ce mai mare. Echipa participantă la Euro 2016 nu s-a ridicat la nivelul cerințelor mari impuse de presă în campania de calificare la Cupa Mondială”, scrie şi Frankfurter Algemeine Zeitung.

În urmă cu două zile, același cotidian titra: „Christoph Daum, ca antrenor al echipei naționale a României, continuă să se confrunte cu o situație dificilă în preliminariile Cupei Mondiale, în ciuda unei victorii cu 1-0 în fața Armeniei și nu este sigur de poziția sa. 27.000 de spectatori prezenți pe Stadionul Național din București i-au cerut demisia vineri seara. Jucătorul din Bundesliga Alexandru Maxim l-a salvat pe antrenorul german cu golul său din ultimul minut”.

Citeşte şi: Primărie din România, încasări FABULOASE în doar 8 luni. Cum au strâns autorităţile PESTE 1 milion de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.