Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa internațională o ridică ÎN SLĂVI pe Simona Halep, după ce a 'spulberat-o' pe japoneza Osaka: 'Operă de MAESTRU'

www.digisport.ro
Simona Halep AO

Simona "Halep învinge şi convinge", a titrat publicaţia sportface.it, după sucesul româncei în faţa japonezei Naomi Osaka, în optimile de finală ale Australian Open.

"Toate meritele sunt ale favoritei principale: Halep a ratat puţin şi a profitat de o zi alfel decât pozitivă a adversarei pentru a accede în sferturi, la Melbourne", a adăugat sursa citată.

Citește și: George Copos încearcă o mutare de MILIOANE DE EURO! Cum vrea să-și mărească AVEREA

"Halep n-a trenat în faţa lui Naomi Osaka", a titrat lequipe.fr, care a adăugat că "după maratonul din turul al treilea, numărul 1 mondial a dominat-o uşor pe Naomi Osaka, reuşind calificarea în sferturile competiţiei".

"Meciul ei alungit din turul precedent a fost digerat. La două zile după ce a fost la un punct de eliminare, Simona Halep a avut o întâlnire mult mai liniştită, în faţa lui Naomi Osaka", a mai scris publicaţia citată.

Citește și: Din vedetă TV a ajuns taximetrist! Ce cunoscut actor a părăsit micile ecrane și s-a apucat de șoferie

"Favorita principală s-a refăcut după meciul din turul al treilea care a durat apropae patru ore pentru a o învinge pe Naomi Osaka şi atinge sferturile de finală ale Australian Open (...) Halep nu a arătat semne ale accidentării suferite la gleznă, în primul tur (...) Rezolvarea rapidă a impresionantei Osaka - jucătoarea de 20 de ani care o învinsese pe speranţa australienilor Ash Barty în turul precedent - în doar o oră şi 19 minute, era exact ce avea nevoie numărul 1 mondial. Abilităţile defensive al lui Halep au tocit puterea lui Osaka şi românca a închis partida cu doar cinci erori în setul secund, fructificând toate cele trei mingi de break care i-au ieşit în cale", a scris BBC.

"Povestea de rezistenţă şi curaj a Simonei Halep la Australian Open 2018 se poate transforma foarte bine în povestea turneului", a scris site-ul oficial al competiţiei de la Melbourne.

Citește și: Valoarea COLOSALĂ! Cât lemn a EXPORTAT România în 2017

"Numărul 1 mondial şi-a continuat parcursul cu o operă de maestru, victorie cu 6-3, 6-2, în faţa starului în ascensiune Naomi Osaka, pentru a atinge faza sferturilor de finală la Melbourne Park, prima dată după trei ani. Se poate contraargumenta că numărul 1 mondial nu are dreptul de a fi aici după ce abia a scăpat cu viaţă în turneu. Condusă cu 5-2 în primul set al meciului cu Destanee Aiava din primul tur şi cu glezna sucită, a reuşit cumva să se impună în două seturi. Trăgând după ea accidentarea în turul al treilea, ea a supraviţuit la trei mingi de meci împotriva galantei Lauren Davis, înainte de a triumfa cu 15-13, într-un set al treilea epic. Dar Halep a sosit pe arena Margaret Court şi a jucat cel mai bun meci al ei din acest turneu, arătând remarcabil de proaspătă şi mişcându-se mai bine decât în tururile precedente, pentru a obţine o victorie impunătoare, Pentru o jucătoare care, de-a lungul anilor, şi-a pus la îndoială calităţile psihice şi de luptătoare, Halep oferă răspunsuri răsunătoare în aceste două spătămâni", a notat site-ul Australian Open, potrivit News.ro.

Simona Halep, locul I WTA, şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, calificarea în sferturile de finală, după victoria obţinută, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, în faţa japonezei Naomi Osaka, locul 72 WTA, într-o oră şi 19 minute.

Citește și: Un celebru retailer pășește pe un NOU DRUM! Ce mutare va face marți, 23 ianuarie

În faza următoare, Simona Halep va evolua împotriva jucătoarei Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6 (5-1 în întâlnirile directe).

Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne este calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.