Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa italiană despre demiterea lui Devis Mangia - A încheiat aventura la CSU Craiova: dat afară după două sezoane

www.gsp.ro
Devis Mangia CSU Craiova

"Mangia a încheiat aventura la CSU Craiova: dat afară după două sezoane", este titlul notat de jurnaliştii italieni de la publicaţia Gazzetta dello Sport potrivit mediafax.

Ziariştii din Peninsulă au scris că, deşi în urmă cu cinci zile oficialii olteni au precizat că tehnicianul italian nu va pleca de la echipă, acum, după eşecul în faţa formaţiei Viitorul, scor 1-2, antrenorul Devis Mangia a fost demis.

"Se încheie aventura românească a lui Devis Mangia: CSU Craiova a publicat un comunicat oficial în care a scris despre demiterea antrenorului tehnician, în momentul în care clubul nu mai este în cursa pentru titlul de campion al României şi nici în cursa pentru câştigarea Cupei României (după eşecul suferit în partida tur din semifinale, scor 1-2, cu Viitorul).

Fatal pentru fostul antrenor al echipei Palermo a fost eşecul din campionat în faţa echipei Viitorul: Craiova este la opt puncte de primul loc, ocupat de CFR Cluj. În locul lui Mangia a fost anunţat tehnicianul Corneliu Papură", au mai scris italienii, care au preluat şi comunicatul oficial al Craiovei, postat pe contul de Twitter şi au mai scris:

"Demiterea a fost puţin surprinzătoare pentru că oficialii clubului au anunţat oficial în urmă cu cinci zile că sunt 100% de partea lui Mangia. Din păcate, apoi a venit demiterea.

Devis Magia lasă România cu fruntea sus: este al doilea antrenor din ţară, după Gică Hagi, în ceea ce priveşte evoluţia din ultimele două sezoane: 40 de victorii, 20 de remize şi 22 de eşecuri în 82 de partide".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.